Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Honningstekte medisterboller med couscous
Barn som liker å lage mat kan lage honningstekte medisterkaker til middag. Besøk matstart.no

Honningstekte medisterboller med couscous

Ingredienser

porsjoner

Couscous:

  • 2,5 dl vann
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk. hel kanel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Honning, tørket frukt og kanel gir medisterbollene et både herlig julesmak og et eksotisk preg, og med couscous som følge føres tankene raskt til Nord-Afrika.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Couscous:

  • 2,5 dl vann
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ts margarin
  • 120 g tørket frukt i små biter
  • 1 stk. hel kanel

Slik gjør du

Du trenger: Medisterfarse, margarin, honning, couscous, vann, kjøttbuljongterning, tørket frukt i småbiter og hel kanel.

 

trinn du kan merke av
Honningstekte medisterboller med couscous
Honningstekte-medisterboller-med-couscous-194551-12
Honningstekte medisterboller med couscous

Medisterbollene er ferdig stekt, saftige og gylne. Couscousen er luftig og klar til servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB15 16.04.2024 17:13:10