Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkelakskrem

Røkelakskrem

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 300 g lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Smakfull røkelakskrem perfekt som pålegg på en skive godt brød. Laksekremen kan også serveres til forrett eller som en rett på et deilig tapasbord. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 300 g lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kutt røkelaks i små terninger.
  2. Stivpisk snøfrisk og rømme. Vend inn røkelaks og hakkede urter. Smak til med salt, pepper og litt sitron. Dryss gjerne over litt finsnittet vårløk og server med godt brød. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 17:07:48