Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lune endiver , appelsinsaus med krydder - stemningsbilde tilbehør jul

Lune endiver

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. endivesalat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss valnøttkjerner
  • 2 ss tørkede tranebær
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Endiver, også kalt sikori, er bitter i smaken, men når den blir varmebehandlet får den en søtere smak. Den kan grilles, stekes i pannen, smørdampes eller bakes i ovnen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. endivesalat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss valnøttkjerner
  • 2 ss tørkede tranebær
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 23.04.2024 13:05:45