Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kokt torsk

Kokt torsk

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg torsk i skiver

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 2 ss vann
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper

Sandefjordsmør:

  • 2 dl kremfløte
  • 200 g smør , i terninger
  • 1 ss frisk kruspersille , hakket
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Torsk er en fabelaktig råvare som like gjerne kan serveres en enkel hverdag som til søndagsmiddag eller julemiddag. Det finnes knapt noe bedre enn nytrukket torsk eller skrei med sandefjordsmør, agurksalat og kokte poteter.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg torsk i skiver

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 2 ss vann
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper

Sandefjordsmør:

  • 2 dl kremfløte
  • 200 g smør , i terninger
  • 1 ss frisk kruspersille , hakket
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt hvit pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server nytrukket torsk med sitronbåter, agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter.

Kokt torsk - høydebilde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 04:42:10