Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flatbrød med reinsdyrtunge

Flatbrød med røkt reinsdyrtunge

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g røkt reinsdyrtunge
  • 12 biter flatbrød
  • 1 pk kremost naturell
  • 12 ts solbærsyltetøy
  • 12 kvister frisk timian til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrtunge er en fantastisk delikatesse med massevis av god smak. Sammen med kremost, solbærsyltetøy og frisk timian på flatbrød passer det supert både som turmat, eller som en liten tapasrett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g røkt reinsdyrtunge
  • 12 biter flatbrød
  • 1 pk kremost naturell
  • 12 ts solbærsyltetøy
  • 12 kvister frisk timian til pynt

Slik gjør du

  1. Skjær reinsdyrtunge i tynne skiver.
  2. Brekk opp flatbrød i fine passende stykker og smør på et passelig lag med kremost.
  3. Legg 1-2 skiver tunge på hver flatbrødbit. Topp med en ts solbærsyltetøy og pynt eventuelt med frisk timian.

Flatbrød med reinsdyrtunge

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 02:29:03