Tomatsild Kategori Tradisjon Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Her er en oppskrift på en aldeles fabelaktig og velsmakende tomatsild. En klassiker blant påleggsild og et smaksrikt innslag på et koldtbord. Kanskje en gaveidé? Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 2Kommentarer Ingredienser 4 Porsjoner 8 stk kryddersildfilet 2 stk løk 11⁄2 dl tomatpuré 21⁄2 dl sukker 5 ss eddik, 7 % 1 dl vann 1⁄2 dl solsikkeolje 3 stk laurbærblad 2 ss gule sennepsfrø 1 ts kvernet pepper 1 dl hakket frisk dill Slik gjør du Tørk sildefileter med kjøkkenpapir og skjær dem i tynne biter(5 mm) litt på skrå. Kutt løk i omtrent like store biter. Bland sammen ingrediensene til sausen og rør til sukkeret har løst seg. Bland inn sild og løk. Oppbevar silden kaldt, i glass eller krukke med tett lokk. Holdbar ca 15-20 dager. Bør stå kjølig i ett døgn før den spises Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.