Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbesylte

Ribbesylte

Ingredienser

  • 1 kg ribbe med svor
  • 1,25 ss salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt nellik
  • 1 ts malt allehånde
  • 1 ts malt ingefær
  • 5 ts gelatinpulver
  • 0,5 stk. løk (kan sløyfes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (45)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sylte er et klassisk, norsk julepålegg, og det er slettes ikke vanskelig å lage en god og saftig sylte selv. Smaker kjempegodt med hjemmelaget sennep og sylteagurk som tilbehør til ribbesylte.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 kg ribbe med svor
  • 1,25 ss salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt nellik
  • 1 ts malt allehånde
  • 1 ts malt ingefær
  • 5 ts gelatinpulver
  • 0,5 stk. løk (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ribbesylte 2
Ribbesylte 3b
Ribbesylte 3c
Ribbesylte 3d

Ribbesylte 4

Ribbesylten er klar til å skjæres i tynne skiver. Det passer utmerket med sennep, rødbeter og lefse til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lammerull og ribbesylte

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 19.04.2024 19:05:23