Brune pinner Kategori Tradisjon Vanskelighetsgrad Middels Tid 20–40 min Brune pinner er for mange en av julas 7 tradisjonelle slag, og er av de mest lettvinte kakene å bake. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 50 brune pinner. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 17Kommentarer Ingredienser Porsjoner 200 g romtemperert smør 200 g sukker 1 stk eggeplomme 1 ss lys sirup 1⁄2 ts malt kanel 1 ts vaniljesukker 1 ts natron 300 g hvetemel Pensling og dryss: 1 stk sammenvispet egg 1 dl sukker 1 dl hakkede mandler Slik gjør du Forvarm stekeovnen til 175 °C varmluft. Legg bakepapir på to stekebrett. Rør smør og sukker godt sammen. Bland inn resten av ingrediensene, men pass på å holde igjen litt av melet for justering underveis. Elt deigen raskt sammen og del den i 6 emner. Trill hvert emne til en tynn pølse og løft over på stekebrettet. Trykk ut til ca 4-5 mm tykkelse med fingrene. Pensle med egg og dryss på sukker og hakkede mandler. Stek kakene høyt i ovnen i ca. 12-14 minutter. Skjær i 1,5-2 cm brede stenger på skrå mens de er varme.Avkjøl helt på rist. Oppbevar de brune pinnene i en tett boks. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.