Brune pinner Kategori Tradisjon Vanskelighetsgrad Middels Tid 20–40 min Brune pinner er for mange en av de 7 slag, og er av de mest lettvinte slagene å bake. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 50 brune pinner. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 8Kommentarer Ingredienser Porsjoner 150 g romtemperert smør 200 g sukker 2 stk eggeplomme 1 ss lys sirup 1⁄2 ts malt kanel 1 ts vaniljesukker 1 ts natron 300 g hvetemel Pensling og dryss: 1 stk sammenvispet egg 1 dl sukker 1 dl hakkede mandler Slik gjør du Forvarm stekeovn til 160 °C varmluft. Gjør klar et stekebrett, eller to med bakepapir. Rør smør og sukker godt sammen. Bland inn resten av ingrediensene, men pass på å hold igjen litt av melet for justering underveis. Elt deigen og del den i 6 emner. Trill pølser og trykk til flate stenger på stekebrettet. Pensle med egg og dryss på sukker og hakkede mandler. Stek kakene på øverste rille i ovnen i ca. 15 minutter. Skjær stengene på skrå mens de er varme, ca. 1,5-2 cm. Avkjøl på rist. Oppbevar de brune pinnene i en tett boks. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.