Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Medisterkaker

Medisterkaker

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg medisterdeig
  • 3 ts salt
  • 5 ss potetmel
  • 5 dl melk
  • 0,75 ts pepper
  • 0,5 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
  • 4 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 4 stk. eple
  • 2 pk svisker
  • 1 ss smør til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (15)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hjemmelagete medisterkaker er et must for svært mange, både i jula og resten av året. Medisterkaker er selvsagt tilbehør til juleribba, og er super som enkel førjulsmat.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg medisterdeig
  • 3 ts salt
  • 5 ss potetmel
  • 5 dl melk
  • 0,75 ts pepper
  • 0,5 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
  • 4 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 4 stk. eple
  • 2 pk svisker
  • 1 ss smør til steking

Slik gjør du

Det er viktig at alle råvarene har samme temperatur, og er så kalde som mulig.

trinn du kan merke av
Medisterkaker
Medisterkaker
Medisterkaker

Medisterkaker-192609-11

Medisterkakene er klare til servering, enten sammen med ribbe og annen julemat eller som med surkål, kokte poteter og brun saus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 24.04.2024 16:24:03