Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
På MatStart lærer barna å lage finnbiff selv. Besøk matstart.no

Finnbiff

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 150 g bacon
  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl melk
  • 3 skiver ekte geitost
  • 5 stk. knuste einebær
  • 0,5 ts tørket timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (27)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et festmåltid på rekordtid! Finnbiff er en super middag både til fest og hverdag. Server med rørte tyttebær og kokte poteter eller potetmos. Vilt godt, fra naturen!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 150 g bacon
  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl melk
  • 3 skiver ekte geitost
  • 5 stk. knuste einebær
  • 0,5 ts tørket timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Anrett på tallerkener. Dryss over litt frisk timian og server med potetmos eller kokte poteter og rørte tyttebær.

Mange vil ha ekstra grønnsaker til finnbiffen. Brokkoli, gulrøtter eller rosenkål passer godt til.
 
Finnbiff - høydebilde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 18.04.2024 07:18:05