Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Utbening av lammelår

Øistein og Erlend med lammelår 10

Utbening av lammelår

Utbening av lammelår

Erlend og Øistein prøver å bene ut et helt lammelår, bruker sag i matlagningen for første gang, og utfordrer Diplom pølsemakermester, Bjørn Tore Teigen, fra MatPrat – hvor raskt kan han bene ut et lammelår mon tro?

Turmat

Ingredienser

Slik gjør du

Lammelår er en fantastisk råvare som ofte ender opp som klassisk lammestek. I stedet for å steke et helt lår kan man dele det opp og få lammeskank, flatbiff, surret stek og mørbrad. Med disse gode råvarene er du godt rustet til å lage mange gode retter som smaker himmelsk.

Oppskrifter på lammestek