Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Baconsurret lammefilet med gratinerte rotgrønnsaker

Baconsurret lammefilet med gratinerte rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Gratinerte rotgrønnsaker:

  • 2 stk. søtpotet
  • 2 stk. bakepotet
  • 0,25 stk. sellerirot
  • 0,5 stk. kålrot
  • 50 g smør i tynne skiver
  • 200 g revet vellagret ost , gjerne Gruyere
  • 3 dl matfløte
  • 1 dl melk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med bacon surret rundt lammefileten kan det neppe gå galt. De fløtegratinerte grønnsakene er supergodt tilbehør til lammet. Dette er lekker selskapsmat som imponerer.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Gratinerte rotgrønnsaker:

  • 2 stk. søtpotet
  • 2 stk. bakepotet
  • 0,25 stk. sellerirot
  • 0,5 stk. kålrot
  • 50 g smør i tynne skiver
  • 200 g revet vellagret ost , gjerne Gruyere
  • 3 dl matfløte
  • 1 dl melk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne ytrefilet istedenfor indrefilet. Brun ytrefileten raskt i pannen, før den etterstekes i ovn ved 125 °C i ca. 20 minutter. Du kan også bruke fårefilet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 00:09:09