Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Surring av fylt stek

Øistein og Erlend med lammelår 15

Surring av fylt stek

Surring av fylt stek

Erlend og Øistein lærer hvordan man surrer og tilbereder et lammelår, og prøver å få plass til alt fyllet uten å søle, og lærer om lammets historiske betydning av professor i antropologi, Runar Døving.

LAMMESTEK FYLT MED OLIVEN, FETAOST OG TOMATER

Turmat

Ingredienser

Slik gjør du

Lammestek regnes av mange som et «må-ha-måltid» i høstens lammesesong. Om du vil imponere gjestene dine, er en stor fylt lammestek en sikker vinner. Ikke bare ser det flott ut, men kjøttet blir også utrolig saftig og smakfullt. 

Flere oppskirfter på lammesteker