Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kålpudding

Kålpudding

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg hodekål
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ss mørk sirup
  • 1 stk. løk
  • 500 g kjøttdeig , gjerne en blanding av storfe og svin
  • 1 stk. egg
  • 2 ss soyasaus
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss konsentrert oksefond
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kålpudding er svensk husmannskost som er stadig er like populær. Hodekål og kjøttdeig bakt i ovnen med kraft, fløte, soya og sirup smaker helt nydelig. Server med rørte tyttebær eller en grønn salat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg hodekål
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ss mørk sirup
  • 1 stk. løk
  • 500 g kjøttdeig , gjerne en blanding av storfe og svin
  • 1 stk. egg
  • 2 ss soyasaus
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss konsentrert oksefond

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kålpuddingen med kokte poteter, rørte tyttebær og gjerne en grønn salat.

Kålpudding

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hva er i sesong i Norge vinterstid?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 18.04.2024 07:13:07