Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrbiff med kremet viltsaus

Reinsdyrbiff med kremet viltsaus

Ingredienser

porsjoner

Kremet viltsaus:

  • 2 dl viltkraft eller viltfond
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss bringebæreddik eller annen eddik
  • 3 ss seterrømme eller créme fraîche
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Flatbiff av reinsdyr er magert, mørt og smakfullt kjøtt med høy luksusfaktor. Når kjøttet skjæres i skiver er det lett å tilberede som biff og en fryd å servere.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Kremet viltsaus:

  • 2 dl viltkraft eller viltfond
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss bringebæreddik eller annen eddik
  • 3 ss seterrømme eller créme fraîche

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server reinsdyrbiffene med svidd vårløk, kremet viltsaus og pynt med frisk timian.  En god potetstappe eller ovnsbakte poteter smaker også godt til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 18.04.2024 22:31:51