Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Ferske vårruller med kylling

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts peppermiks
  • 1 ss nøytral olje eller margarin til steking
  • 16 stk. rispapir
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss sesamfrø til pynt

Fyll:

  • 1 kg gulrot
  • 1 stk. rød spisskål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. romanosalat eller hjertesalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rispapirruller med friske grønnsaker i spreke farger og saftig kyllingfilet. Nesten som å spise regnbuen! Lag gjerne en peanøttdip eller hoisinsaus til for ekstra asiatisk smak på denne lekre retten.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts peppermiks
  • 1 ss nøytral olje eller margarin til steking
  • 16 stk. rispapir
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss sesamfrø til pynt

Fyll:

  • 1 kg gulrot
  • 1 stk. rød spisskål
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. romanosalat eller hjertesalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av
3a Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Server gjerne de ferske vårrullene sammen med en hoisin-  eller peanøttdip. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 00:50:10