Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Panna cotta-hjerner

Panna cotta-hjerner

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. gelatinplater
  • 0,75 stk. vaniljestang
  • 5 dl kremfløte
  • 1 dl sukker

Bringebærsaus:

  • 225 g frosne bringebær
  • 100 g melis
  • 2 ss sitronsaft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Panna cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Lag den i små hjerne-former, for å sette stemningen i Halloween-selskapet. Server med en frisk bringebærsaus, for en blodig effekt. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. gelatinplater
  • 0,75 stk. vaniljestang
  • 5 dl kremfløte
  • 1 dl sukker

Bringebærsaus:

  • 225 g frosne bringebær
  • 100 g melis
  • 2 ss sitronsaft

Slik gjør du

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
  2. Snitt vaniljestang på langs og skrap ut vaniljefrøene med en liten spiss kniv.
  3. Kok opp fløte, sukker, vaniljestang og vaniljefrøene i en kjele. Trekk kjelen av platen og ta ut vaniljestangen. Klem ut vannet av gelatinen og rør de bløtlagte gelatinplatene in i den varme blandingen. Ha blandingen i hjerne-former.
  4. Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprosessor, kjør til massen er glatt og sil den.

Avkjøl og sett kaldt i minst 3 timer før servering. Server desserten med litt frisk bærsaus og eventuelt litt friske bær. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 06:13:45