Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Taquitos - tacoruller

Taquitos - tacoruller

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. sommerkoteletter (ferdig stekt)
  • 1 stk. løk
  • 1 ss nøytral olje
  • 200 g revet hvitost
  • 2 ts tacokrydder

  • 8 stk. medium hvetetortilla

Hvitløksdressing:

  • 0,5 boks lettrømme
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. sommerkoteletter (ferdig stekt)
  • 1 stk. løk
  • 1 ss nøytral olje
  • 200 g revet hvitost
  • 2 ts tacokrydder

  • 8 stk. medium hvetetortilla

Hvitløksdressing:

  • 0,5 boks lettrømme
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk og bland med rømme og salt. Sett dressingen kaldt.
  2. Fjern ben fra kotelettene og skjær kjøttet i små terninger.
  3. Finhakk løk og stek i varm panne med olje til den er blank. Bland løken med kjøtt, ost og krydder i en arbeidsbolle.
  4. Fordel blandingen på midten av hver tortilla og rull dem tett sammen. Legg skjøten ned og gi hver rull et lett press. På den måten vil de holde bedre på fasongen under grilling.
  5. Grill taquitosene på direkte varme i et halvt minutt på hver side. Grill dem videre på indirekte varme (kaldere sone på grillen), legg på lokk og la dem bli gjennomvarme, ca. 3 minutter.
Steke i ovn? Plasser taquitosene på en stekeplate med bakepapir. Stek i stekeovn på 200 grader i åtte til ti minutter.

Server taquitos med hvitløksdressing og noen båter lime. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 05:15:47