Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rotfruktfrittata

Frittata med rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 1 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 200 g gulbete eller polkabete
  • 200 g rødbete
  • 200 g gulrot
  • 200 g gresskar
  • 200 g persillerot
  • 6 stk. sjalottløk
  • 50 g revet vellagret ost , f.eks. parmesan
  • 2 ss hakket persille
  • 150 g frisk spinat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av kokte eller stekte rotgrønnsaker, så kan du bruke dem opp i en smakfull frittata eller eggepanne med løk og rotgrønnsaker. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 1 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 200 g gulbete eller polkabete
  • 200 g rødbete
  • 200 g gulrot
  • 200 g gresskar
  • 200 g persillerot
  • 6 stk. sjalottløk
  • 50 g revet vellagret ost , f.eks. parmesan
  • 2 ss hakket persille
  • 150 g frisk spinat

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Husk at oppskriften er omtrentlig, har du ikke akkurat de mengdene eller typene grønnsaker og kjøtt som står i oppskriften, så gjør det ingenting. Erstatt med f. eks litt finsnittet vårløk og sopp, eller spe på med andre rester du har tatt vare på. Tynne skiver av stek eller annet kjøtt kan enten blandes med grønnsakene, eller serveres ved siden av den ferdige frittataen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 24.04.2024 23:58:28