Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

Ingredienser

porsjoner
  • gresskarkjerner fra 1 stk. gresskar
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ta vare på gresskarkjernene når du bruker gresskar i matlaging, eller hvis du har hulet ut gresskar til Halloween. De kan du ristes i ovn, og spises som hjemmelaget snacks, toppe salater eller supper – og til å pynte kaker med. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • gresskarkjerner fra 1 stk. gresskar
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hvis du vil ha i mer smak, kan du tilsette litt revet hvitløk eller urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Spis gresskar på Halloween

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 03:12:16