- Legg pakken med reinsdyrskav på benken til det er halvtint.
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Varm en stekepanne og ha i litt margarin eller smør. Når skummet legger seg er det varmt nok til å steke kjøttet. Brun det i omganger, og ha deretter alt tilbake i stekepannen. Stek det til det er ordentlig stekt og sprøtt i kantene. Finhakk ingefær og chili og bland det inn i kjøttet sammen med soya og honning.
- Kok ris som anvist på pakken.
- Bruk en skarp kniv og kutt kål, gulrot og vårløk fint (gulrot kan evt. rives grovt).
- Varm en stekepanne og ha i smør eller margarin. Tilsett de finkuttede grønnsakene og fres dem raskt til de er gjennomvarme og begynner å bli myke. Tilsett basilikum og pinjekjerner og smak til med salt og pepper. Vend inn reinsdyrskav og server med ris og rømme.
Ønsker du å servere retten mer dekorativt; bruk de ytterste bladene på spisskålen som en serveringsskål - og anrett den lune salaten pent i «skålene».