skip navigation
matprat logo

GJEN­­­OPPSKRIFTER

Erlend viser Øistein hvordan ett sett ingredienser, kan bli til to middager.

Gjenoppskrifter

Er det ikke irriterende hvordan enkelte råvarer blir dårlige før du rekker å bruke de opp?! I denne episoden lærer Øistein hvordan han kan lage hele to middager, med ett sett ingredienser og Erlend forteller den dramatiske historien om hvordan han brakk benet.

  1. To recycle

    POKE- FISKESALAT FRA HAWAII

    En fiskesalat proppfull av masse deilig smak!

    Se oppskrift
  2. to recycle

    SESAMBIFF MED LUN SALAT

    Vi har marinert svinebiffen i soya og panert den med sesam, noe som gjør biffen ekstra spennende og god!

    Se oppskrift

Vi nordmenn kaster altfor mye mat. Faktisk går hver femte pose vi kjøper, rett i søpla. Derfor gir vi deg nå to oppskrifter i én. Slik at middagen du lager i dag, har ingredienser som også kan brukes til måltidet du lager i morgen.