1. Sett stekeovnen på 200 °C.
2. Tørk torskefilet med kjøkkenpapir, skjær fileten i porsjonsstykker og krydre med pepper.
Her krydrer vi ikke med salt, fordi spekeskinken vi surrer rundt vil gi nok salt til fisken.
3. Surr en spekeskinkeskive rundt hver av torskestykkene og legg dem med skjøten ned på et bakepapirkledd stekebrett.
4. Legg cherrytomater på bakepapiret, ved siden av torsken, og drypp litt olje over tomatene og fisken.
5. Sett brettet i stekeovnen og stek i 10 minutter, eller til fisken lett flaker seg.
6. Kok opp matfløte og ha i rucculasalat. Kjør med stavmixer og smak til med salt og pepper.
7. Rens brokkoli og del den i fire. Ta med stilken, den er kjempegod å spise!
8. Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Kok brokkolibuketter til de er såvidt møre, ca. 5 minutter.
Anrett torskestykkene på tallerken med rucculasaus og brokkoli. Retten smaker også kjempegodt med kokt ris.