Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Egg og bacon

Egg og bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver bacon
  • 0,5 ss margarin til steking
  • 1 stk. egg
  • 1 skive grovt brød
  • 0,5 stk. tomat i skiver
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ferskt brød, sprøstekt bacon, perfekt stekt egg og nytraktet kaffe – en stort bedre start på dagen kan det ikke bli. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver bacon
  • 0,5 ss margarin til steking
  • 1 stk. egg
  • 1 skive grovt brød
  • 0,5 stk. tomat i skiver
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Ikke stek for mye bacon av gangen, da blir den fort mer kokt enn stekt. Og husk at bacon avgir både fett og vann, og kan ”krympe” så mye som 50 % under steking.

Varier egg og bacon med det du vil. En av de mest populære variantene er med noen skiver god ost som får smelte på egget under steking.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Visste du dette om egg?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 20:11:46