Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel nan-pizza med egg

Enkel nan-pizza med egg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 ss smør eller nøytral olje til steking
  • 0,5 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 2 stk. nanbrød
  • 0,5 pk babyspinat (á 65)
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. grønn chili i tynne skiver
  • 2 ss friske urter eller spirer til pynt

Urteyoghurt:

  • 6 ss gresk yoghurt
  • 2 ss finhakket frisk mynte

Urteolje:

  • 1 dl nøytral olje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss honning , flytende type
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 0,5 stk. grønn chili
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Glad i speilegg? Prøv denne fargerike smaksbomben - mykt nanbrød toppet med mynteyoghurt, frisk spinat, chilistekte speilegg, en deilig urteolje og grønt. Nam!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 ss smør eller nøytral olje til steking
  • 0,5 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 2 stk. nanbrød
  • 0,5 pk babyspinat (á 65)
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. grønn chili i tynne skiver
  • 2 ss friske urter eller spirer til pynt

Urteyoghurt:

  • 6 ss gresk yoghurt
  • 2 ss finhakket frisk mynte

Urteolje:

  • 1 dl nøytral olje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss honning , flytende type
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 0,5 stk. grønn chili

Slik gjør du

  1. Bland sammen gresk yoghurt og finhakket mynte, smak til med salt og pepper. Sett til side for å trekke smak. 
  2. Kjør olje, hvitvinseddik, honning, sitronsaft og koriander raskt sammen med en stavmikser. Ha i finhakket grønn chili, og juster eventuelt smaken med litt mer honning eller sitron.
  3. Varm nanbrød etter anvisning på pakken. 
  4. Kutt paprika i terninger, chili i tynne skiver. 
  5. Stek speilegg i en middels varm stekepanne med smør eller olje til eggehviten har satt seg. Ha i sambal oelek helt mot slutten av steketiden. 
  6. Smør yoghurt på de lune nanbrødene, legg på frisk spinat, stekte egg, paprika og chili. Drypp over den grønne oljen og pynt eventuelt med litt friske urter eller spirer. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 20:08:47