Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Posjert egg i plastfolie

Posjert egg i plastfolie

Ingredienser

porsjoner
  • 1 ts nøytral nøytral olje
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 skive grovt brød
  • 1 båt lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kanskje den aller enkleste måten å posjere et egg på, inspirert av den baskiske stjernekokken Juan Mari Arzak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 ts nøytral nøytral olje
  • 1 stk. egg
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 skive grovt brød
  • 1 båt lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Koketiden vil variere avhengig av størrelse på egget og på vanntemperaturen, men mellom 4 ½ og 7 minutter vil gi deg et perfekt posjert egg.
Skal du posjere flere egg, er dette en fin måte å gjøre det på. Vær oppmerksom på at temperaturen i vannet vil synke jo flere egg du posjerer på en gang, og da vil tilberedningstiden øke.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 10:00:38