Plakater: Spleis meg - Kampanje: Rask - Bransje - MatPrat
skip navigation
matprat logo
Spleis meg med pasta plakat i kjøledisk

Plakater: Spleis meg

Et viktig poeng når man skal velge middag er at råvarene og alle ingrediensene er lett tilgjengelige. Og at de kan brukes til velkjente retter. Man bruker ikke hverdagen til å eksperimentere med helt nye retter.

 De fire store matverdenene som kjøttbransjen må bli enda flinkere til å koble seg opp mot er:

  • Pasta
  • Tex-mex
  • Wok
  • Gryter og supper

Løsning, løsning, løsning!

Du er sulten, stresset, og har en skrikerunge i hver arm. Middag skal vi ha hver dag, hele året og det stadig tilbakevendende spørsmålet er:

Hva skal vi ha til middag!!!???

Butikkene er fulle av råvarer, produkter og komponenter. Hyller opp og hyller ned. Men forslag til å koble varene sammen til konkrete løsninger er en mangelvare! Oppskrifter er ikke nok. Utfordringen er å hjelpe kundene med konkrete middagsforslag med utgangspunkt i hva som finnes i hyller og disker.

”Spleis meg med pasta!”

Kjøttdeig av svin er lyst, magert, smaker godt og inneholder kun 9 % fett. Perfekt for travle hverdager, og gjerne i fast følge med pasta. Dette er en stor matverden med mange ulike retninger og smaker som de fleste liker. Det er ofte lang vei mellom kjøttdisken og hyllene med pasta, pastasauser og grønnsaksdisken. Mange starter i kjøttdisken når middag skal velges, men er i tvil om hva de skal finne på. Da kan en liten plakat med ”Spleis meg med pasta” være til hjelp!

Vær litt Kirsten Giftekniv!

Sameksponering selger! Derfor skal du være litt Kirsten Giftekniv, da blir kundene fornøyde. Spleis kjøttdeigen med et lite utvalg av pastaprodukter, slik at det blir enda kortere vei fra produkt til middagsløsning.

"Spleis med med taco!"

Strimlet storfekjøtt er i grenseland mellom hverdag og kos. Men hvem trenger ikke litt kos i hverdagen? Biffstrimler smaker godt, er raskt å lage, inneholder nesten ikke fett og passer til masse forskjellige retter.

Taco og kjøttdeig feirer snart sølvbryllup, så det er på tide å få spleiset noen nye ”ektepar” her. Taco er en del av den store Tex-mexverdenen, og strimlet storfekjøtt kan absolutt heve matopplevelsen. Vær med å spleise strimlet storfekjøtt med Taco!

Bedre bruttofortjeneste!

Tex-mex selger! Og drar med seg masse kjøttdeig med lav bruttofortjeneste. Strimlet storfekjøtt sammen med wraps, sauser, chilibønner, skjell, chips, guacamole, krydder-blandinger m.m vil helt klart dra opp bruttofortjenesten i forhold til Taco-kit og kjøttdeig. En liten sameksponering vil stimulere salget ytterligere!

Plakatene finner du i høyremargen!

 

Vedlegg

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.141, server:MP-PRD-WEB09 23.07.2018 11:16:29