skip navigation
matprat logo
Ribbe over disk

Produkt - julemat

En velfylt og delikat disk med julens kjøttprodukter er høytid for handelen. 

Disken bør inneholde:

  • ribbe i alle varianter: tynnribbe, midtribbe og familieribbe
  • pinnekjøtt, røkt og urøkt
  • ribbenstek og svinekam
  • skinkestek
  • juleskinke
  • medisterkaker
  • julepølser, såsisser og vossakorv
  • smalahove og syltelabber
  • lettsaltet, røkt lammelår
  • sylter og ruller
  • patéer og posteier
  • fileter av svin, storfe og kalv
  • reinsdyrkjøtt

Julepølser

Julepølser er ikke bare urøkte medisterpølser, sørg for å ha vossakorv og såssisser og gjerne lokale varianter som "svinemorr" og "innmatpølse".

Medisterkaker

Det er flere måter å tilby medisterkaker på: ferdige medisterkaker, husets egne nysteke medisterkaker, medisterfarse eller medisterdeig, så kundene kan lage sine egne hjemmelagede.

Smalahove

Lettsaltede og røkte fåreskaller er en førjulsdelikatesse som øker i etterspørsel! Fås flådde og uflådde. Anbefal kundene å ta med noen ringer vossakorv, så pysene også får litt mat.

Syltelabber

Tradisjonell førjulsmat, selges rå, ferdig saltet eller ferdig kokt. De fleste ønsker nok å få de ferdig saltet og kokt.

Sylte

Lag din egen syltedisk! Hele sylter, halve sylter eller skiver. Sylte er håndtverk på sitt beste, så tilby gjerne sylter fra forskjellige leverandører. Enkelte kunder ønsker å lage sin egen sylte, og da er det halve grisehoder eller buklist som gjelder (sideflesk uten ben).

Rull

Lammerull, okserull og sylterull er de mest vanlige. Sørg for et rikelig utvalg. De fleste ønsker å kjøpe ferdige ruller, men det er fortsatt mange som har tradisjon på å lage selv. Råstoff er lammesider uten ben, rulleskinn av store eller sideflesk uten ben.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.51, server:MP-PRD-WEB10 23.11.2017 17:54:11