Hva inneholder vinterkampanjen? - Bransje - MatPrat
skip navigation
matprat logo
Jumbotrone

Hva inneholder vinterkampanjen?

Når regnskapet etter fjoråret gjøres opp, er det flere av oss som kjenner litt på at man kanskje bør justere kursen litt. 

For mange er vinteren tiden for å fokusere på helse, sunnhet, slanking og et nytt og bedre liv. Men en tendens i dagens samfunn er at mange heller ønsker å bli en bedre person for omgivelsene, for samfunnet, familien eller miljøet. Vi vil gjøre endringer som betyr noe.

Det er mye man kan ta tak i, og alle kan bidra litt. Årets vinterkampanje fra MatPrat er et steg i denne retningen. Vi vil ganske enkelt hjelpe folk til å kaste mindre mat.

Vi har laget et sett oppskrifter som hører sammen to og to, og vi kaller dem «Gjenoppskrifter». Like genialt, som det er enkelt. Du får to varierte middager og ikke noe matavfall. Kampanjesiden finner du her.

Kampanjen ble lansert i begynnelsen av februar, og fortsetter til vi nærmer oss påske.

Vi i MatPrat blir ofte kritisert, da vi jobber for en bransje som stadig er i vinden i miljødebatten. Det er, lik det eller ikke, våre rammebetingelser, og de står støtt uansett hva vi gjør. Det betyr ikke at vi ikke kan bidra der vi kan, nemlig ved å gi gode råd om mat og matlaging, som fører til bedre utnyttelse av matvarer og redusert matavfall.

MatPrat vinterkampanje, uke 1-10

Første del var en MatStart-kampanje de siste to ukene i januar, hvor vi annonserte  mot utvalgte målgrupper på Facebook med gode resultater. Vi er fortsatt på tv som sponsorer for Masterchef Jr.

Neste periode er vår Reinsdyr-kampanje. Vi har siden før jul jobbet med en film som settes sammen av folkets bidrag, sendt inn på @300insta. Denne vil vises på tv, og følges opp av annonsering i sosiale medier og på web tv. Samefolkets dag markerer vi med flere nye retter med reinkjøtt og en nyhet på matprat.no – ny oppdelingsguide for reinkjøtt.

Siste periode dreier seg om Gjenoppskrifter og tips for restemat. Vi har laget veldig mye film denne gangen, noe skal på tv og noe skal på web tv, sosiale medier eller egne kanaler. Det blir også bannerannonsering, ny podcast og kampanjesider på matprat.no.

Råvarefokuset i vinterkampanjen er:
Egg
Kyllingfilet
Ytrefilet av svin
Strimlet biffkjøtt
Reinsdyrkjøtt 

PS. Saken oppdateres med mer informasjon i uke 5.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.141, server:MP-PRD-WEB07 19.07.2018 23:11:20