Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blomkål- og potetcurry

Blomkål- og potetcurry

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss solsikkeolje
  • 1 stk. løk
  • 2 ss finrevet frisk ingefær
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts karri
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 stk. blomkål
  • 4 stk. potet
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 ts sukker
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her har du en enkel, og kjempegod og akkurat passe hot vegetarisk curryrett. Curryer stammer fra Sørøst-Asia, og det finnes en uendelighet av ulike oppskrifter. De kan kalles både «tørre» og «våte», avhengig av hvor mye saus det er. Vår curry er «halvtørr».

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss solsikkeolje
  • 1 stk. løk
  • 2 ss finrevet frisk ingefær
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts karri
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 stk. blomkål
  • 4 stk. potet
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 ts sukker
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kokt ris kan gjerne serveres til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 18.04.2024 14:15:40