VINN BILLETTER TIL MINIØYA

Kom på Miniøya for å lære å lage omelett, være med på smaksopplevelser og andre spennende aktiviteter fra MatStart,- og mye, mye mer!

Barn liker å lage mat, så la barna slippe til på kjøkkenet! Matlaging er en hyggelig aktivitet som gir både mestrings- og matglede. Det å kunne lage mat til seg selv er også en måte å være en god venn mot kroppen sin og for å kunne ta vare på seg selv.

11. og 12 juni er vi på plass på Miniøya og vi vil gjerne at du skal komme å besøke oss! Du har nå mulighet til å ta med deg poden og komme helt gratis, da vi utlodder helgepass til Miniøya.

Konkurranseregler:

La barna teste ut en av våre omeletter og send oss en tilbakemelding om hvordan det gikk og et bilde av omeletten. matstart.no, ligger det flere oppskrifter på omeletter, f.eks. med ost og skinke og en mer eksotisk vri som asiatisk omelett med nudler.

Send inn ditt bidrag til matstart@matprat.no, og legg ved informasjon om navn på de som skal bruke billetten og alder. 

Vinnerne får 2 stk helgepass (2 billetter til lørdag og søndag). Billettene må benyttes av en voksen og et barn (opp til 12 år). 

Konkurransen slutter den 29.mai og vinneren får direkte beskjed.

*Barn under 2 år kommer inn gratis på Miniøya. Det vil si barn født etter 11.- 12. juni 2014.

*Personer over 16 år kommer ikke inn på festivalen uten at de er i følge med barn under 16 år. Barn under 12 år kun i følge med voksne.

Vi gleder oss!

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.