Lag ditt eget sprudlevann

Med en kullsyremaskin har du friskt, sprudlende vann tilgjengelig hele tiden. Maskinen krever verken strøm eller batterier, og er utrolig enkel i bruk.

Mye er skjedd siden de første kullsyremaskinene kom til Norge på slutten av syttitallet. SodaStream er ikke lenger alene på markedet, og utvalget har blitt stort både når det gjelder design og farger. Maskinene passer godt inn på ethvert moderne kjøkken, hytte eller i båten.

Eget flaskevann

Selv om mange foretrekker å kjøpe vann på flaske er fortsatt konsumet av brus og sukkerholdige drikker økende. Med en kullsyremaskin kan du lett lage ditt eget boblevann med eller uten smak. Du får kjøpt smakstilsetninger med naturlige ingredienser uten sukker eller kunstige søtningsstoffer i ekte retroflasker.

Deilig cider lager du enkelt med smak av eple og pære eller eple og hylleblomst. Du får også kjøpt flere essenser som gir vannet en frisk smak av frukt og bær; fersken, pære, sitron/lime, kaktus/lime og tyttebær. Alt du trenger å gjøre er å tappe kaldt, friskt vann fra springen, et par trykk på maskinen og deilig sprudlende vann er klart til å nytes. Du kan selv bestemme hvor mye bobler du ønsker. Drikker du ikke opp alt med en gang, er det bare å sette flasken i kjøleskapet. En spesialdesignet kork gjør at vannet holder på boblene selv etter to dager.

Ingen flasker å pante

Med egen kullsyremaskin slipper du å frakte tunge flasker fra butikken, ingen returpant eller store mengder flasker til ergrelse i skapet. Så er du litt miljøbevisst sparer du både penger og miljø. Du lager en liter sprudlende vann for bare et par kroner.

Tappet på lekre flasker i forskjellige farger kan du sette dem rett på bordet og nyte herlig, friskt vann som er bra og godt for kroppen!

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.