Konkurranse hos MatPrat

#helenorgelagermat og Nominér en matbedrift

MatPrat har to aktive konkurranser for øyeblikket, les mer nedenfor!

KONKURRANSE 1: #HELENORGELAGERMAT

MatPrat vil se hele Norge lage mat! Lag mat, ta bilde/film og du er med i trekningen om 5000,-!

SLIK DELTAR DU

Ta bilde eller film av maten du har laget, eller fra en situasjon hvor du lager mat og bruk hashtag #helenorgelagemat og #matprat når du poster filmen eller bildet på Instagram. Det kan være hva som helst innen matlaging!

Vi ønsker å se matglede fra hele landet, og du kan for eksempel dele snutter eller bilder med familien fra matlaging, når du spiser en romantisk middag med kjæresten eller bare koser deg med mat foran TV´n.

Med andre ord alt som viser matøyeblikk rundt i det langstrakte land!  

Du må ha åpen Instagram-profil for å delta i konkurransen. Eller du kan sende ditt bidrag til post@matprat.no

Hvis du har filmet eller tatt bilde av venner eller familie, sørg for at du har deres tillatelse til å laste opp bildet/filmen.

PREMIE 

Vi trekker en heldig vinner av 5000,-

Konkurransen avsluttes 1.mai.

KONKURRANSE 2: NOMINER EN MATBEDRIFT

Er du, som oss, bekymret for situasjonen mange små bedrifter befinner seg i for tiden? Nominér en liten bedrift eller person som jobber med mat, og som trenger en ekstra takk eller støtte i disse dager. 

Mange som jobber med mat opplever nå stengte dører eller nedgang i omsetning og vi trenger din hjelp til å finne en kandidat som trenger litt ekstra hjelp.

Det kan være et gårdsutsalg, en café, en kokk, en restaurant, cateringbedrift eller annen virksomhet som lager og/eller leverer mat.

Du nominerer ved å kommentere i vår konkurranseposten på Facebook eller Instagram.

PREMIE 

MatPrat kårer en av de nominerte matbedriftene som vinner. Bedriften får tildelt kr. 20.000,- i premie. Vinneren kontaktes direkte og annonseres på MatPrats Facebook/Instagram-side når konkurransen er avsluttet. 

Konkurransen avsluttes 1.mai.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.