Få nytt fra MatPrat på epost

I nyhetsbrevet fra MatPrat får du tips, sesongens oppskrifter, trender og ukemenyer. Du kan også lese om temaer som ernæring, matsvinn og bærekraftig matproduksjon.

Oppskrifter og trender

MatPrat sender jevnlig ut nyhetsbrev til alle våre abonnenter. I nyhetsbrevene deler vi først og fremst sesongaktuelle oppskrifter eller oppskrifter som er populære akkurat nå. Vår beste oppskrift på vafler, kaker du kan bake til store anledninger, godt tilbehør du kan servere til grillmaten eller ukemeny med middagstips er også eksempler på innhold i nyhetsbrevet vårt.

Livsstil

I nyhetsbrevet løfter vi også aktuelle artikler som går på livsstil eller samfunnsspørsmål. Som hvordan du kan gjøre noen av middagsfavorittene dine sunnere med få og enkle grep, gode spisevaner på hjemmekontoret, og nyttig læring om hygiene ved matlaging.

Bærekraftig matproduksjon

Vi er opptatt av norsk matproduksjon og holder deg oppdatert på hvorfor du bør spise norsk mat, hvordan norske drøvtyggere utnytter norske beiteressurser, klimagassutslipp fra norsk landbruk og om husdyra spiser maten vår.

Tips til restemat

I likhet med mange andre er vi opptatt av å kaste mindre mat, og deler ofte gode tips til hva du kan lage av rester. Abonnerer du på nyhetsbrev fra oss, så får du alle disse tipsene tilsendt på epost.

Slik kan du få nyhetsbrev fra MatPrat

Så enkelt er det å lage en profil og abonnere på nyhetsbrev fra oss:

1. Logg inn på Min MatPrat eller opprett en profil om du ikke allerede har en.

2. Kryss av både for at du godkjenner at vi sender deg relevant informasjon på epost og at du ønsker å motta nyhetsbrev på epost.