Brukerundersøkelse av matstart.no

Vi vil gjerne invitere deg og barnet ditt til å bli med i en undersøkelse av matstart.no, MatPrat sin nettside med oppskrifter for barn. Hensikten med MatStart er å lære barn å lage mat på egen hånd via tilrettelagte oppskrifter og gode instruksjoner. Nettsiden har vært i drift i ca. 1 år, og vi ønsker nå tilbakemelding på hvordan siden fungerer, og hvordan den kan utvikles videre. 

Undersøkelsen vil bestå av to deler – en testperiode og et hjemmebesøk.

I løpet av en testperiode på to uker skal barnet lage tre retter fra matstart.no, og fylle ut en enkel dagbok om inntrykk og opplevelser under hver av tilberedningene. Mange av rettene er enkle, andre er litt mer utfordrende. Du som voksen fyller ut en tilsvarende enkel dagbok om dine observasjoner og refleksjoner rundt barnets opplevelser.

Etter testperioden får dere et 2 timers hjemmebesøk av en konsulent fra Opinion. Konsulenten vil snakke med både deg og barnet, og bli med som «flue på veggen» når barnet tilbereder en ny oppskrift fra matstart.no. Vedkommende er trent i å snakke med barn, og vil legge vekt på at besøket blir hyggelig og uformelt.

Som takk for hjelpen får dere et Universal gavekort på 1000 kroner, samt noen fine kjøkkenartikler tilpasset barn.

Av praktiske årsaker knyttet til hjemmebesøkene, leter vi etter dere som bor i Oslo eller omegn.

Klikk her om du er interessert i å bli med på testingen!

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.