Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Agurk- og kikertsalat

Agurknyheter på sitt beste

Agurk er godt tilbehør til både kjøtt, fisk- og rene vegetarretter Her er agurknyheter på sitt beste!

Når små og ganske ubetydelige nyheter får ekstra mye oppmerksomhet i ferietiden kaller vi dem agurknyheter. Nå synes vi agurkens fortreffelighet i sommermaten fortjener store overskrifter. På grunn av den friske smaken og sprø konsistensen er nemlig agurken ypperlig sommermat. Agurk er helt nødvendig for å lage agurksalat til kokt laks og stekt makrell, og man kan ikke lage gresk salat med tzatziki uten agurk.

Agurken spiller sjelden de store hovedrollene i matlagingen, men fyller de mindre rollene godt, som i vår friske salsa, ferske vårruller, shakshuka med agurk- og rødløksalat eller varme gazpacho med strimlet svinekjøtt. Blant våre mest populære oppskrifter i sommervarmen finner vi kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør.

Nå er det opp til deg å finne din agurkfavoritt fra oppskriftene under.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB11 29.11.2022 11:29:46