Agurknyheter på sitt beste

Agurk er godt tilbehør til både kjøtt, fisk- og rene vegetarretter Her er agurknyheter på sitt beste!

Når små og ganske ubetydelige nyheter får ekstra mye oppmerksomhet i ferietiden kaller vi dem agurknyheter. Nå synes vi agurkens fortreffelighet i sommermaten fortjener store overskrifter. På grunn av den friske smaken og sprø konsistensen er nemlig agurken ypperlig sommermat. Agurk er helt nødvendig for å lage agurksalat til kokt laks og stekt makrell, og man kan ikke lage gresk salat med tzatziki uten agurk.

Agurken spiller sjelden de store hovedrollene i matlagingen, men fyller de mindre rollene godt, som i vår friske salsa, ferske vårruller, shakshuka med agurk- og rødløksalat eller varme gazpacho med strimlet svinekjøtt.

Nå er det opp til deg å finne din agurkfavoritt fra oppskriftene under.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.