5 beste sandwichtips med rester fra julematen

Bruk rester fra julematen som skinkestek, ribbe eller pinnekjøtt til å lage digge sandwicher! Raskt, enkelt og godt.

Focaccia med ribberull

Bak en deilig julefocaccia eller kjøp tilsvarende i butikk og ha på rester av ribbe eller ribberull og salatblader. En skikkelig smakfull julelunsj!

Sandwich med skinkestek og sennep

Lag en mektig god sandwich av rester fra skinkestek med rugbrød, sennep, surkål, appelsin og rødbeter. Passer fint en romjulsdag du må ha middag på 1-2-3.

Havrescones med okserull

Scones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy og spennende blings.

Bagett med lammerull og guacamole

Lag julestemning i matpakken med en bagett med lammerull, guacamole, salat og svisker.

Pulled pork sandwich med rødkål og sennep

Lag pulled pork sandwich av ribberester fra julemiddagen! Sammen med rødkål, sylteagurk, sennep og knasende sprø eplebiter gjerne servert på rødbetrundstykker eller grovbrød blir det en skikkelig god lunsj.

Artikkel er fra Opplysningskontoret for brød og korn

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.