Plutselig hverdag

På vei hjem fra jobb innser du at i dag blir det ikke så god tid til å lage middag. Den må plutselig være ferdig, fordi du hadde glemt at det var i dag barna skulle på korps og at det er din tur til å kjøre. Heldigvis at du har favorittmerket nettsiden som er skreddersydd for mobilen - og de hektiske vinterhverdagene.

Etter en lang og god juleferie kommer hverdagen og dens raske tempo som en brutal virkelighet. Likevel er ikke lettvinte og usunne middagsløsninger et alternativ. Nyttårsforsettet om å lage sunn og god hverdagsmat lever i beste velgående. Dermed er det opp med mobilen, og frem med nettsiden Kjappmat fra MatPrat. 

Nå kan du Teste ut Kjappmat fra MatPrat på mobilen. Adressen er kjappmat.matprat.no.


Mindre pes - mer glede

Det beste med Kjappmat er at man slipper å bruke energi på å planlegge middagen, og kan sentrere energien rundt det man trives med å gjøre. Sånn som å ta en skitur midt i uka, gå en ekstra lang tur med hunden - eller følge barna på deres aktiviteter.

Skinkebiff med eple- og byggrynsalat

 

Alle oppskrifter under 550 kcal

På Kjappmat finner du 19 nye og friske oppskrifter i form av supper, gryter og salater som du enkelt kan bla i. For eksempel eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter, kålsalat med skinkebiff og appelsin og appelsindampet kyllingfilet med lun squashsalat. Alle enkle oppskrifter som er laget på under 20 minutter, og som inneholder under 550 kcal. 

I tillegg kan du sende handleliste på SMS eller sende melding via Facebook for å gi beskjed om at du tar ansvaret for middagen. 

Kyllinggryte med paprika og sennep


Enkle ingredienser

Ingrediensene er typiske for årstiden og enkle å få tak i. Oppskriftene er godt utprøvd og smaker godt! Alle krav for en kjapp, sunn og god vintermiddag er med andre ord dekket.

God middag!

Hilsen oss i MatPrat

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.