Raske lår

Ferdiggrillede kyllinglår er ikke bare raske lår. De er også saftige, smakfulle og rimelige. Med noen enkle triks kan du imponere mange med disse lårene. 

Har du ferdiggrillede kyllinglår i fryseren eller kjøleskapet, har du alltid noe godt og raskt å by på.  Enten til familien eller om noen gjester skulle dukke opp. Husk at selv den enkleste mat som ferdiggrillede kyllinglår kan bli spennende. Hva med for eksempel marokkansk crispy kyllinglår eller ovnsbakt kyllinglår i kokosmelk og karri? Høres det godt ut? Prøv, da vel. Det er slett ikke vanskelig.

Marokkansk crispy kylling

Ferdiggrillede kyllinglår kan også bli til et romantisk måltid som du kan imponere din kjære med. Hva med kyllinglår med kremet pasta? God, fyldig, enkel og rask mat som passer utmerket til et glass rødvin. 

Mange brukområder

Ferdiggrillede kyllinglår har mange bruksområder. Det er nesten bare din egen fantasi som setter grenser. Hvis du setter av fem minutter og plukker av kjøttet på lårene, har du raskt og enkelt kjøtt til å fylle i pitabrød, enchilada, salater eller paier. Det er også godt i risotto, pastasauser og i supper. Eller du kan legge lårene i en ildfast form og helle over masse godt som for eksempel creme fraiche, kokosmelk, hermetiserte tomater, honningmarinade eller halv-/helfabrikata sauser eller supper som soppsaus, bretangesaus og sjampinjong – og brokkolisuppe. Du kan selvfølgelig også servere dem som de er (med evt. oppvarming) med et hav av tilbehør. 

I butikken

Ferdiggrillede kyllinglår er ikke bare enkel, rask og god mat, men er også utrolig praktisk mat. De finnes i frysedisken, kjøledisken og i varmdisken. Frosne tar de noe lenger tid å varme, men da har du alltid mat på lager. Kyllinglår finner du også i store økonomiposer i kjøledisken. Varm middag i en fart. De ligger i modifiserte atmosfæreposer og har lang holdbarhet. I tillegg til at du har varm mat i en fart, er ferdiggrillede kyllinglår superpraktiske å ha med på stranden og varme rask på grillen.

Ferdiggrillede kyllinglår finnes også varme i ferskvaredisken. Det er bare å ta de med hjem. Enklere blir det neppe. 

Mange velger kyllinglår fremfor kyllingbryst fordi lårene er mer saftige og har mer smak enn brystene.  Kanskje det aller beste med ferdig grillede kyllinglår er at de fleste liker og kan spise de. Hvorfor ikke servere de i barneselskapet? Rask, enkel og noe alle spiser. 

Kylling- og pølsesnacks

Under finner du mange raske og enkle tips til hvordan du kan servere ferdig grillede kyllinglår på en annen måte.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.