Omelett - det raske og geniale måltid

Vet du hvilken matrett som passer like godt til frokost som til lunsj, middag og kvelds? Og vet du hvilken superenkel, næringsriktig matrett som passer utmerket som både kald mat, varm mat og sunn turmat?

Hvis du svarte omelett på begge spørsmålene er du den heldige innehaver av meget verdifull kunnskap! Omeletten er nemlig perfekt som kilde til et raskt og næringsriktig måltid uansett når på døgnet du velger å nyte den.

To egg vispes kjærlighetsfullt sammen med to spiseskjeer kaldt vann ved hjelp av en gaffel. Krydderier som salt og pepper passer godt og av fyll/tilbehør kan man jo variere i det vide og det brede. Deretter venter en liten svipptur i en varm stekepanne og med litt hjelp av en stekespade har du etter et par minutter en god og smakfull matrett som du med rette kan kalle en omelett.

Enkelt og greit og akkurat slik vi vil ha det på travle dager og når lysten på noe godt og flott er tilstede…

PS: Hvis du vil ha noe å fundere på mens du spiser herligheten, kan du jo fundere på hva som kom først av høna eller egget. Og til deg unge mann med sans for å eksperimentere med det kulinariske: Husk at den perfekte omeletts indre skal skjelve mot deg som en ungpikes hjerte!

 

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.