Når tidsklemma strammes til

Mangel på tid er det de aller fleste strever med når det gjelder middagslaging. En halv time er hva de fleste maksimalt kan bruke på middagslaging midt i uka.

Det viser en undersøkelse Opplysningskontoret for egg og kjøtt har utført blant norske forbrukere. Mange forteller at de sliter med å finne på rask, spennende og sunn middagsmat til hverdags. Ofte blir det til at vi lager de samme rettene om og om igjen.

Folk vil ha det raskt og enkelt. Til daglig vil vi ikke ha for fancy oppskrifter. Men mange har et begrenset repertoar av raske, enkle, sunne og gode hverdagsretter. 

Retter med svinekjøtt er ofte raske å lage, og renskåret svinekjøtt er både magert og enkelt å tilberede. Men også annet mørt kjøtt fra storfe og lam egner seg selvsagt godt til kjappe middagsretter. Retter med kjøttdeig/karbonadedeig er eksempler på annen rimelig, rask god middagsmat. Med litt inspirasjon, for eksempel hentet fra matprat.no, kan du kunne trylle frem nye og fristende retter, eller kanskje bare få ideer til nye vrier på hverdagsmiddagen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.