Ukemeny uke 52/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

RIBBE

Det er ikke mange norske hjem uten ribbe i løpet av jula, og det store samtaleemnet er om svoren blir like sprø i år som i fjor. Vi deler noen lure knep for å få den beste ribba.

KOKT KVEITE

Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen.  Kokt kveite er enkelt å få til og smaker himmelsk. 

KALKUNFILET PÅ PARTYSENG

Saftig kalkunfilet servert på en seng av lekre, ovnsbakte grønnsaker er riktig snaddermat. Det er både enkel gjestemat eller søndagsmiddag til familien. Server gjerne alt-i-ett formen med en fløtesaus eller et deilig urtesmør. 

PINNEKJØTT SZECHUAN MED KOKOSRIS

Det salte og møre pinnekjøttet som blir kokt inn i en søt-sterk szechuansaus er utrolig godt! Sammen med kokosris blir det litt av en smaksbombe.

FRITTATA MED MEDISTERKAKER OG POTETER

Frittata er en smårett som passer ypperlig til lunsj, kvelds eller som en enkel middag laget med rester av julematen. Denne er laget med medisterkaker.

BACALAO

Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her i Norge er versjonen med potet og tomat den mest populære. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

HELSTEKT INDREFILET AV STORFE

Indrefileten er det edleste og møreste kjøttet hos storfe, og lett å lage noe eksepsjonelt godt av. Indrefilet står jevnlig på menyen i de fleste bedre restauranter og passer også perfekt når du inviterer venner i julen.

UKENS DESSERT

KARAMELLPUDDING

Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

PEPPERKAKEMUFFINS

Se forrige ukes ukemeny for flere gode middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.