Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Pai med rødbeter

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Rødbete er en fantastisk grønnsak, og kan brukes til atskillig mer enn syltet på leverpostei. Denne paien har vi laget med ferdig kokte rødbeter og toppet med fetaost. Server den som en selvstendig rett, eller som tilbehør til spekemat eller grillmat.

  • Brokkoli- og ertesuppe med torsk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

  • Svin Korma med epler og spinat

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

  • Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

  • Stekt laks med kokosris

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Rød fisk, og særlig laks, er hverdagsmat for mange – raskt å lage og lett å like. Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør.

  • Kyllingpai med spinat

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

  • Klassisk reinsdyrstek

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gir det mange glede ved matbordet. Imponer dine gjester med denne klassiske reinsdyrsteken. 

    Reinsdyrstek er ikke bare eksklusiv mat, men også eksotisk og mager mat. Her er oppskriften trinn for trinn på hvordan du lager den deilige, klassiske varianten, med rosenkål, bacon og rørte tyttebær.Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gir det mange glede ved matbordet. Imponer dine gjester med denne klassiske reinsdyrsteken. 

  • Bakt ostekake med sjokolade

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Rustikk, bakt ostekake med skummel vri til Halloween. Ostekaken med sjokolade er pyntet med blank karamell som ligner knust glass og hvis du serverer den med bringebærsaus blir kaken enda litt eklere. 

  • Mumiepølser

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Skumle mumiepølser er skremmende godt enten du serverer de på Halloweenfesten, i en bursdag eller på tur i skogen. Superenkelt å lage, og med litt blodig ketchup blir det også ekstra morsomt å spise.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 09:15:21