Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Halloumi med bakt gresskar

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Bakt gresskar i en lun salat med deilig halloumi er enkel og fristende hverdagsmiddag. Server salaten med en frisk og syrlig dressing som setter prikken over i’en.

  • Sticky kylling med gresskar og pastasalat

    Denne oppskriften har fått 3,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Saftige kyllinglår penslet med sticky, asiatisk saus er en skikkelig digg middag du kan diske opp med på en helt vanlig hverdag, eller til en kosekveld i helgen. Server med en fargerik og smakfull pastasalat.

  • Ovnsbakt torsk med linser

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

  • Flesk og duppe

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Tykke, sprøstekte skiver med flesk, kålrotstappe, kokte poteter og duppe som er en tykk hvit saus. Dette er en enkel, velkjent og velsmakende husmannskost i hele landet. Tilbehøret varierer fra region til region, og kan være kokte gulrøtter, rotmos eller kålstuing. Duppen kan være smakt til med urter, løk eller gressløk.

  • Sashimi

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Sashimi er en sunn, enkel og velsmakende rett med rå fisk. Server den kun som den er, som en forrett eller som en del av en sushimeny. Men husk å juster ned mengden etter hvor mange retter du serverer til.

  • Fransk lammegryte

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En varmende og deilig gryte smaker alltid godt på kalde dager. La lammekjøtt, en vinskvett og grønnsaker få kose seg på lav varme slik at smakene kan utvikle seg. Så enkelt, og så godt!

  • Lapskaus

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.

  • Enkel sjokoladekake

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhånd, da blir den bare enda mer saftig. 

  • Vårruller

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Vårruller er supergodt! I denne oppskriften er det en del som skal gjøres, så det kan være greit å få litt hjelp første gangen. Men husk, øvelse gjør mester! Kanskje du til og med kan invitere venner til et hyggelig vårrull-verksted? Vi har beregnet 4 stykker per porsjon.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 21:20:32