Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Shakshuka

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Shakshuka er en rett der egg posjeres i en deilig tomatsaus. Dette er en sunn middagsrett, som også kan spises som en deilig lunsj eller en helgefrokost. 

  • Fiskegryte med limetouch

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Limesaft gir en herlig søtsyrlig touch til denne enkle, men lekre fiskegryten. Retten passer perfekt til en hyggelig vennekveld.

  • Kyllingfilet i form

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

  • Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris

    Denne oppskriften har fått 3,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakkern.

  • Argentinske empanadas

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Nydelig kjøttfyll innbakt i deig - nesten som en liten innbakt pizza.

  • Helstekt indrefilet med ratatouille

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnskaker.

  • Lever i fløtesaus

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Lever i fløtesaus er en nytelse, hvis man bare liker lever. Pass på å ikke steke leveren tørr, men brun den raskt og la den trekke ferdig i den gode fløtesausen.

  • Store muffins

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Dette blir store, gode og saftige muffins. Perfekt for bursdagsselskap eller som 17. mai-kaker. Det blir ca. 16 muffins av en porsjon.

  • Havregrøt

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Havregrøt er en enkel frokost,som gjør deg god og mett. Du kan spise den som den er, eller toppe den med noe godt, som frisk frukt eller bær, kanel og nøtter eller syltetøy.  

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 06:12:20