Ukemeny uke 26/2019

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

ASPARGESSUPPE MED KOKOS OG GRØNN CURRY

Lag en spennende aspargessuppe med masse smak! Server suppen som middag til fire eller som forrett til åtte.

SALADE NICOISE

Denne klassiske, franske salaten med tunfisk, egg, tomater og ansjos har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet. Du kan også fylle salade nicoise i små runde brød og servere som pan bagnat. I Nice selges ofte pan bagnat som street food.

SPEKESKINKE MED SOMMERKÅL

Spekemat til middag har vi århundre lange tradisjoner på i Norge. Spekeskinke servert med nypoteter og sommerkål er et must når alt er nytt for sesongen. Dette er sommermat med stor S!

FISKEBURGER MED COLESLAW

Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgerne i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med coleslaw og vips, så har du en deilig middag som passer både for store og små.

GRILLET KYLLINGFILET MED VANNMELONSALAT

Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid. Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling! 

MOUSSAKA

Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

GYROS

Hver sommer får vi mange henvendelser fra folk som vil gjenskape et magisk ferieøyeblikk... Gyros er utallige nordmenns Hellas-favoritt!

UKENS DESSERT

MADELEINES

Franske fristelser som makroner og eclair har du kanskje smakt? Men et annet deilig, fransk bakverk du også bør prøve er madeleines. Små kaker med smak av sitron - perfekt til kaffekosen! 

UKENS BARNEVENNLIGE OPPSKRIFT

GRILLPAKKER MED TORSK

Foliepakker er enkelt og godt - og kan fylles med masse forskjellig! Skal du ut på tur i skogen, kan pakkene også tas med i sekken og grilles på bål. Barna kan ha ansvar for å forberede pakkene også kan de voksne ha ansvar for grillingen. Oppskriften viser hvordan du kan steke den i ovn, og gir tips til hvordan pakkene skal grilles.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.