Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Gresk salat

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Gresk salat er så enkelt, men allikevel så fantastisk godt på varme sommerdager. Perfekt som en egen rett, servert med tzatziki og godt brød. Eller som tilbehør til grillmaten. 

  • Grillet makrell med lun potetsalat

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!

  • Svinekjøtt i pitabrød

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Er du litt småsulten eller har dårlig tid er denne retten med mager kjøttdeig av svin noe du kan prøve. Svinekjøtt i pitabrød lager du på 1-2-3!

  • Pastasalat med spekeskinke

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pasta og spekeskinke er kjapp og lettvint mat. Denne pastasalaten er en enkel og frisk rett som kan spises til lunsj eller kvelds. Eller om du vil ha en lett og rask middag. Denne pastasalaten er også perfekt å bruke som inspirasjon hvis du har rester av ferdigkokt pasta. 

  • Crispy chicken med asiatisk glaze

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Sammen med asiatisk glaze er dette en skikkelig smaksbombe!

  • Moules frites - blåskjell med pommes frites

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Moules frites er en klassisk og tradisjonell måte å servere blåskjell på, med røtter i Belgia og nordkysten av Frankrike. En gang var det fattigmannskost, i dag dampede blåskjell med pommes frites elsket restaurantmat som du veldig enkelt lager hjemme.

  • Entrecôte med bakt hvitløk og marinert feta

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En stor og saftig entrecôte er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Perfekt stekt og med smakfullt følge av fetaost og bakt hvitløk er dette mat som kan sette noen og enhver i feststemning. 

  • Osteiskake med jordbær

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne iskaken kommer til å bli en av dine favorittdesserter. Søt, fyldig og god. Det kjekke med iskake er at du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester. På den måten har du alltid noe godt å by på.

  • Eltefrie rundstykker med brødrester

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Tro det eller ei - å bruke gammelt brød om igjen i nytt brød fungerer helt utmerket! Ta vare på brødrestene dine og kjør dem i hurtigmikseren, og dermed har du en ny råvare å bruke i brødbaksten, til panering og i desserter som tilslørte bondepiker.

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 18.04.2024 21:17:01