Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Neslesuppe med smilende egg

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Nesler er et forhatt ugress, men også en super grønnsak med masse smak. Neslesuppe om våren er en klassiker, som for mange vekker minner varme vårdager og kløende vabler på leggene etter neslene. Hett tips: bruk hansker og langbukser!

  • Indisk krydret lammekjøttdeig med poteter

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Med et utvalg krydder i huset, får du enkelt den deilige indiske smaken på denne retten. Kjøttdeig av lam er anvendelig til raske og smaksrike retter som dette.

  • Steinbit med asiatiske smaker

    Denne oppskriften har fått 3,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Steinbit har nydelig fast, hvitt fiskekjøtt som tåler litt tøff behandling uten å falle fra hverandre. Helt perfekt for denne deilige retten med masse grønnsaker og spennende saus med mangochutney og soya. 

  • Thai biffwok

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Raskt, godt og sunt  - her får du dekket tre ønsker for en hverdagsmiddag på én gang. Tynne skiver av ytrefilet, fargerike, friske grønnsaker og en deilig saus - midt i blinken for en travel familie.

  • Grillet laks med frisk salsa

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Fisketaco! En smaksrik og spennende rett for både store og små. Grillet fisk med en søtlig glaze gjør seg godt til den friske og litt spicy salsaen. 

  • Cæsarsalat

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Cæsarsalat er en verdensberømt klassiker. Myten sier at den er oppkalt etter den italienske kokken Caesar Cardini, og ikke Julius Cæsar som det er nærliggende å tro. Sprø salat vendt i en deilig dressing, toppet med parmesan og krutonger, og servert med saftig kylling og herlig sprøtt bacon - kan det bli bedre?

  • Røkt svinekam med edamamebønner

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Røkt svinekam er enkel og velsmakende mat året rundt. Den røkte smaken på kjøttet passer godt sammen med en lun og syrlig salat av edamamebønner, erter og fennikel.

  • Rabarbrasuppe

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Rabarbra hører sommeren til. Lag en deilig rabarbrasuppe og server den med vaniljeis eller pisket kremfløte. Suppen smaker like godt kald som varm.

  • Fylt paprika med ris og karbonadedeig

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du igjen litt rester igjen av gårsdagens middag, men ikke nok til et helt måltid? Fylt paprika er løsningen! Vi brukte kald ris og rester av stekt karbonadedeig - kanskje du har noe annet? Framgangsmåten er den samme, og smaken på fyllet varieres med det du har for hånden. Rester av ris og couscous passer også godt som fyll i paprika!

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 10:42:15