Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Kyllingfilet med ratatouille

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Kyllingfilet med ratatouille er en frisk og fargerik hverdagsrett. I tillegg er den både næringsrik, smakfull og rask å lage.

  • Makaronigrateng med pølse

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Makaronigrateng er en klassisk middagsfavoritt som både store og små elsker. Bland inn litt av favorittgrønnsakene, og du har en alt-i-ett-middag på et blunk!

  • Fiskeboller i karrisaus

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

  • Hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt, grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like. 

  • Bakt potet

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Bakt potet er så enkelt og så godt, og kan fylles med alt ditt hjerte begjærer. En klatt smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, rømme, bacon, skinke, mais, ost og mye, mye mer. 

  • Lutefisk

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lutefisk er en del av våre eldgamle norske matkultur, og er for mange en viktig del av førjulstradisjonene. Vi anbefaler å salte lutefiskstykkene en stund før tilberedning, og deretter bake dem i varm stekeovn. Det tradisjonelle tilbehøret er bacon, poteter og ertestuing, men listen er lang over andre garnityr som er med på å gjøre lutefisken til et herremåltid. 

  • Suppe med lettsaltet lammekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    På en kald høst- eller vinterkveld er det godt å kunne varme seg på en glohet suppe. Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker.

  • Sarah Bernhardt i langpanne

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Liker du de søte, små klassiske Sarah Bernhardt kakene, vil du elske vår versjon av Sarah Bernhardt i langpanne! Seig og god mandelbunn, med deilig, myk sjokoladekrem og sjokoladeglasur på toppen. Elsk!

  • Kolakaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det er ikke cola i kolakaker, og ikke smaker de som cola heller, men de har fått navnet sitt fra Sverige – der kola betyr karamell. Og, ganske riktig – smaker de litt som karamell. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 50 kjeks.

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 01:27:21