Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Pytt i panne med lammeskav

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pytt i panne med lammeskav og grønnsaker er en rask og enkel hverdagsrett for hele familien. Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet. I stedet for lammeskav kan du også bruke rester av lammelår (lammestek).

  • Pannekaker med vegetarisk fyll

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.

  • Krydret steinbit i ovn

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Fisk bakt i ovnen er hurtigmat som nesten gjør seg selv. Her har vi brukt steinbitfilet bakt i kryddersmør – en luksus hverdagsrett med masse smak!

  • Kjøttkaker med kålstuing

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kjøttkaker til middag er god tradisjonsmat. Her servert med kokte poteter, kålstuing og tyttebær. Ta frem foodprosessoren og lag dette knallgode måltidet! 

  • Sushi donuts

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Sushi donuts er herlig frisk og  lekker å se på. Vi har pyntet med laksefilet, avokado, reddik og agurk, men her er det bare fantasien som setter grenser. Lag gjerne din egen variant! 

  • Coq au vin

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Coq au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike. Vi har valgt å bytte ut hanekjøttet med kylling, siden det er langt enklere å få tak i her i butikkene.

  • Svinekam med svisker og julecouscous

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Svinekam fylt med svisker og persille er en herlig juleklassiker som mange av oss kjenner til. Her har vi valgt å servere den med couscous med julesmak. Perfekt som del av et koldtbord eller tapasbord.

  • Risboller

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

  • Kokosmakroner

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Kokosmakroner er små søte kaker som er ganske lette å lage og som smaker kjempegodt. Hjemmelaget smaker i alle fall dobbelt så godt som de du kan få kjøpt i butikken. Hvis du oppbevarer kakene i en tett boks med bakepapir mellom lagene, holder de seg kjempelenge. Oppskriften gir ca. 20 makroner, og vi har beregnet to til hver.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 14:52:22